ابزارهای سنجش و تست سرعت وبسایت

ابزارهای سنجش و تست سرعت وبسایت

ابزارهای سنجش و تست سرعت وبسایت

ابزارهای سنجش و تست سرعت وبسایت

ابزارهای سنجش و تست سرعت وبسایت ؛ در این مقاله قصد داریم دو ابزار تست و بررسی سرعت وب سایت رو معرفی کنیم . یکی از این ابزارها بومی و ایرانیه و یکی دیگه اش هم بین المللی هست . هر دوی این ابزارها اعتبار لازم رو دارن و میشه تا حدود به نتایجی که نمایش میدن متکی بود . اونی که بین المللی هست با متدها و پارامترهای خودش میسنجه و اونی هم  که بومی و داخلی هست هم با پارامترهای خودش ! میشه گفت استفاده ابزار بومی ؛ از اونجایی که با سرورهای داخل کشور سرعت سایت رو میسنجه ، نتایج قابل اعتماد تری رو از این بابت می تونه ارائه بده ( هر چند محل سرور خیلی تو سرعت و سنجش تاثیر گذار نیست اما می تونه تا حدودی اثر گذار باشه )

بررسی سرعت سایت با جی تی متریکس

جی تی متریکس – GTmetrix

جی تی متریکس یه ابزار جهانی و بین المللی هست که روزانه هزاران هزار وبسایت رو آنالیز میکنه . سرعت ، حجم ، نمره دهی ، نمودار لود و … از جمله ویژگی های این ابزار به شمار میره . علاوه بر این کلیه پارامترهایی که سنجیده رو شسته و رفته به شما نمایش میده و اگر هر مورد مشکلی هم داشته باشه و یا مقدار قابل قبولی نمره نگرفته باشه مشخص می کنه . در کنار این مشخص شدن ها ؛ راه حل های لازم برای رفع مشکل یا بهبود وضعیت هم به شما ارائه میده ! دیگه چی از این بهتر ؟! محدودیت روزانه وجود نداره و میتونید به هر تعداد که میخواید بصورت رایگان صورت وبسایت خودتون یا دیگران رو بسنجید . بدون شک این ابزار لازمه هر طراح سایت و وبمستر هست که بتونه با آنالیز دقیق وبسایت خودش از مشکلات با خبر بشه و به رفع اون بپردازه !

تو این سایت میتونید سرعت سایت خودتون تو نسخه دسکتاپ ، تلفن همراه و تبلت با اینترنت های مختلف تری جی ، فورجی ، وای فای از لوکیشن های مختلف رو بسنجید و یک برآورد کلی از سرعت سایت خودتون داشته باشید . اینکه این امکانات رو در اختیار کاربر قرار میده واقعا خوبه می تونه رضایت کاربران رو هم در پی داشته باشه . علاوه بر این میتونید داخل سایتش ثبت نام کنید و گزارش های قبلیتون رو هم مشاهده کنید . حسن دیگه این سایت هم اینه که امکان گرفتن خروجی PDF از گزارش وبسایت به شما میده . ممنون که تا اینجا همراه بودی بریم برای معرفی سرویس بومی و ایرانی سنجش سرعت وب سایت

ابزار بررسی سرعت سایت

واکاو – Wakav

واکاو طراحی کاملا متفاوتی نسبت به جی تی متریکس داره . تو واکاو می تونید لینک سایت خودتون رو وارد کنید و سرعت سایت رو بسنجید. مثل جی تی متریکس امکان انتخاب محل سرور رو هم بهتون میده اما یه حسن دیگه هم داره . اونم اینکه می تونید مشخص کنید که چند کاربر روی سایت آنلاین باشه ، سرعت چجوریا میشه ؟ به عنوان مثال اگر همزمان 10 تا کاربر روی سایت باشه سرعت چقدره و اگر 20 تا کاربر باشه سرعت چقدره ؟! این یکی از ویژگی های مثبت واکاو به شمار میره . همونطور که پیش تر هم اشاره کردیم اینکه سرورهای سنجش سرعت داخل ایران هست و کابران هم داخل ایران هستند . واکاو میتونه تخمین دقیق تری از سرعت لود وبسایت در اختیار شما بزاره !

در کنار این ابزارها ، سایت و سرویس های دیگه ای هم برای سنجش سرعت و کیفیت وبسایت ها هست . البته ما تو این مقاله فقط قصد داشتیم دو تا از تاپ ترین های این حوزه ( در خارج و داخل ) که برای سنجش سرعت وب سایت ها به کار میره رو معرفی کنیم . ابزارهای دیگه ای هم هستند که قطعا در آینده به بررسی یک به یک اونها و آموزش استفاده از ابزارهارو هم بصورت مفصل به بررسی می پردازیم . از اینکه تا انتهای این مطلب با ما همراه بودید از شما سپاسگزاریم . امیدوارم از این مقاله لذت برده باشید.

اشتراک گذاری

Picture of حمید امیدی

حمید امیدی

حمید امیدی هستم ؛ فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع که از سال 1386 فعالیت فریلنسری خودم رو در عرصه تجارت الکترونیک شروع کردم ! تو اوج بحران کرونا بود که تصمیم گرفتم یه وب سایت جمع و جور بزنم و تجربیات و خدماتی که به خوبی بلدم رو به همگان عرضه کنم.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 1 =