بهینه سازی و افزایش سرعت وردپرس

افزایش سرعت وردپرس

سرعت بارگذاری وبسایت هارو امروزه میشه به عنوان یه فاکتور مهم برای موفقیت اون سایت دونست! تصور کنید وارد یه وبسایت میشید که خیلی کند لود میشه و برای رسیدن به چیزی که می خوایید باید مدت زمان نسبتا زیادی رو صرف کنید. در مقابل وبسایتی هست که در عرض چند ثانیه شمارو به خواسته و صفحه ای که مد نظر دارید میرسونه یا یه وبسایت فروشگاهی که قصد خرید کالا ازش دارید. زمانیکه میخواید بین کالاها گشت و گذاری کنید اگر سرعت سایت کند باشه و بقول معروف بره روی مختون، دور اون سایت رو دیگه برای همیشه خط می کشید. اما در مقابل اگر سایتی سرعت خوبی داشته باشه و بتونید به راحتی و با سرعت بالا توش گشت و گذار کنید مدت زمان زیادی بین کالا ها یا خدمات جست و جو می کنید و احتمال خرید شما از اون سایت هم بالاست؛ علاوه بر این وبسایت هایی که بهینه هستند رتبه بهتری در گوگل میگیرن و کلیه این موارد باعث افزایش فروش و پیشرفت کسب و کار و وبسایت شما میشه.

افزایش سرعت وردپرس

ربات های گوگل عاشق وبسایت های پرسرعت هستند

ما چکار می کنیم؟

TO THE MOON

یه وبسایت بهینه و پرسرعت شمارو زودتر به اهدافتون میرسونه!

ما وبسایت شما رو بصورت تضمینی بهینه سازی می کنیم

سوالات متداول

بهینه سازی وبسایت وردپرسی شما ممکن است بین 1 الی 5 روز زمان نیاز داشته باشد. مدت زمان دقیق پس از بررسی کامل وبسایت ارائه خواهد شد.

خیر؛ بهینه سازی وبسایت در طول ساعات افت ترافیک، اوایل صبح یا نیمه های شب صورت خواهد گرفت. همچنین در طول بهینه سازی در صورتی که نیاز نباشد وبسایت از دسترس خارج نخواهد شد مگر در مواقع ضروری برای مدتی کوتاه.

یعنی در صورتیکه موفق به بهینه سازی وبسایت شما و کاهش صورت لود به 2 الی 5 ثانیه توسط روش های اندازه گیری اعلام شده نشدیم. هزینه پرداخت شده بابت این خدمت تمام و کمال خدمت شما کاربر گرامی عودت خواهد شد.

بله، برای اینکار می تونید از پنل کاربریتون درخواست خودتون رو ثبت کنید. معمولا حداکثر طی یک ساعت تیکت ها پاسخ داده خواهد شد.

به خودی خود این این امکان وجود ندارد. مگر اینکه با افزایش بازدید وبسایت نیاز از سمت سرور سایت دچار کندی شود که در این حالت نیاز به افزایش منابع هاست خواهید داشت. و یا ارائه نسخه های جدید وردپرس و ووکامرس که احتمال کندی مجدد حداقل هست اما باید به عنوان یک احتمال در نظر گرفت. بصورت کلی به خودی خود چنین امکان وجود ندارد.

در وهله اول سرعت لود بصورت دیداری و تجربی مورد بررسی قرار میگیرد. در کنار این موارد از ابزار GTmetrix نیز استفاده می شود. علاوه بر این به دلیل استفاده از CDN و امکان تفاوت سرعت لود در لوکشین های مختلف از سرویس واکاو نیز استفاده می شود. اما بصورت کلی میانگین این سه روش مبنی اصلی خواهد بود.

اگر پاسخ سوال خودتون رو پیدا نکردید میتونید از طریق پشتیبانی و یا تیکت سوالاتتون رو با ما در میان بذارید. در کمتر از یک ساعت پاسخگوی شما خواهیم بود.